Vacatures

Stagiaire(s) niveau 3 en 4, HBO 3e jaars

MOMENTEEL ZIJN ER OPEN VACATURES BIJ STICHTING DE LADDER VOOR STAGIAIRES, start september 2017/januari 2018

Stichting de Ladder Mill is een samenwerking aangegaan met Aksent zorgaanbieder. Aksent is gespecialiseerd in begeleiding van jongeren met een autisme spectrum stoornis.
Deze samenwerking betekent dat wij samen met hen een team zullen samenstellen van enthousiaste mensen die bij ons zullen werken.
U kunt ons rechtstreeks benaderen voor informatie

Medewerkers

Wij vragen van onze medewerkers en vrijwilligers enthousiasme, een grote inzet en vooral een warm hart. Wij zoeken mensen die gaan voor onze bewoners. Mensen met ervaring/affiniteit met de doelgroep, die graag mee willen denken en het belang zien van een nauwe samenwerking met alle ouders. Die het als een uitdaging zien om altijd positief onze bewoners te begeleiden, zodat we samen kunnen groeien en ons blijven ontwikkelen.

Wij bieden een werkplek waar de bewoners centraal staan, je creativiteit op prijs wordt gesteld en een persoonlijke teamsfeer heerst in een vlakke organisatie waar iedereen van belang is. Waar iedereen gehoord wordt en waar iedereen hoort.

Ben jij diegene die het beste van onze bewoners naar boven wil halen en vol interesse wil meedraaien in hun belevingswereld? Diegene die zijn/haar werk niet alleen als inkomen ziet en die langdurig met ons een thuis wil vormen? Of misschien ben jij wel de vrijwilliger die ons op enigerlei wijze wil ondersteunen met diverse werkzaamheden of activiteiten?

Op dit moment zijn wij op zoek naar ;
een vrijwilliger die ons wil ondersteunen bij huishoudelijke werkzaamheden. Wil jij (of samen met iemand) ons team versterken?
Alle hulp is welkom. 1x p/week of 1x p/maand of misschien maar eenmalig. Ons huis is onderhoudsvriendelijk, maar we hebben onvoldoende ruimte in tijd om alles goed te kunnen bijhouden. Aarzel niet, neem contact op en informeer. Het verplicht tot niets.

Een vrijwilliger die de gezellige autoritjes met onze bewoners zelfstandig wil maken van en naar hun werk.

Vrijwilligers die het leuk vinden om aan te sluiten bij ons. Gewoon aanwezig zijn en meedoen voor de gezelligheid. Voor de meerwaarde van ons en voor jezelf.

Maak jij graag af en toe een wandeling? Onze bewoners gaan dagelijks wandelen en vinden het erg gezellig als er soms iemand met hen en de begeleiding meewandelt en een praatje maakt.


Wij hebben nog ruimte voor stagiaires startend in september 2017 of januari 2018. Zoek jij een leerzame werkplek, waar je je kunt ontwikkelen en volledig deel uitmaakt van ons 'gezin'? Een plek waar je inbreng op prijs wordt gesteld. De Ladder waar je stapjes kunt stijgen.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op!
info@stichtingdeladder.nl
tel.:0648123931

 

 

OPEN DAG 21 APRIL!
bekijk ons interview op LOM en Omroep Land van Cuijk
21 april open dag op de Ladder van 11 tot 16.00u
met diverse kraampjes, activiteiten en muziek


Lees meer