2021

2013   2014   2015   2016  2017  2018  2019  2020  2021  2022

De nacht begint anders dan andere jaren. Vuurwerk slaan we een jaartje over, maar we steken de sterretjes aan en bouwen ons eigen feestje. We zingen onszelf het nieuwe jaar in en beloven elkaar er een mooi jaar van te maken. Een jaar waarin we er weer op uit gaan en socialiseren. We nemen afscheid van onze vriendin Linda, maken een mooi gedenkplekje, kijken foto's en herinneren ons vooral alle leuke dingen die we samen hebben gedaan. 
We omarmen het leven en bedenken wat we dit jaar allemaal willen gaan ondernemen. Als het aan onze plannen ligt, zullen we niets te kort komen en gaan we een gezellig, avontuurlijk jaar in. Maar, zoals bij iedereen, gooit ook bij ons Covid toch een beetje roet in het eten. We zijn meer op elkaar aangewezen dan ooit, maar gelukkig hebben we een hechte band samen en genieten van elkaars aanweizigheid. We vermaken ons nog altijd kostelijk met zang, dans, spelletjes, tv kijken, wandelen, klusjes, familie en samen muziek luisteren. We gaan ieder apart naar ons eigen werk en hebben elkaar nog altijd verhalen te vertellen.

carnaval 2021
Anders hoeft beslist niet altijd minder te zijn. Carnaval is daar een voorbeeld van. Helaas is er geen optocht om live te gaan zien, maar op tv zijn er genoeg feestelijkheden te bekijken en we vermaken ons daarmee dan ook prima. We bouwen de huiskamer om tot feestpaleis, verkleden onszelf als ieder jaar en lopen de polonaise door het huis. Uiteindelijk moet je er zelf iets van maken, toch?! Waar is het feestje? -> hier is het Feestje!
21-3-2021 is er een concert via Youtube met gezellige meezingers. En dat zijn wij natuurlijk ook, dus wij sluiten aan en vragen zelfs een plaatje aan. Een frisse, winderige zondag wordt zo een knusse, gezellige dag.

 

 
WIJ ZOEKEN EEN NIEUW HUISGENOOTJE !

Lees meer